top of page
Sirke%25252520Savolainen%2525252019_edited_edited_edited.jpg
Palvelut: Services

1X    PERSONAL  TRAINING

80€

Olet jo kokenut liikkuja ja sinulla on hyvin ravitsemusasiat hallussa.
Tilanteesi kaipaa esimerkiksi pientä ohjelman viilausta, ajatusten vaihtoa, tai vaikka salilaitteiden läpikäyntiä.

3X    PERSONAL  TRAINING

225€

Terveyttäsi edistävät elämäntavat ovat sinulla jo hyvin mukana rytmissäsi.
Haluat esimerkiksi päivittää ohjelmaasi, tehdä liiketekniikkatsekkauksen, tai varmistaa, että ravintosi on riittävän monipuolista.

5X    PERSONAL  TRAINING

349€

Sinulla on tavoite, joka kaipaa pientä tuuppausta noustakseen liitoon.
Tarvitset esimerkiksi tavoitteellisen ohjelman, sekä varmistuksen siitä, että ruokavaliosi on tarkoituksen mukainen. Tai ehkä tasannevaihe on yllättänyt ja haluat päästä treenissäsi eteenpäin.

8X    PERSONAL  TRAINING

519€

Mieltäsi polttelee lähteä kunnolla tositoimiin!
Tahdot varmistaa, että kiitoratasi kohti tavoitettasi on vankalla pohjalla. Perusta rakennetaan nousujohteisella suunnitelmalla ja sen päivittämisen myötä saadaan varmasti tuulta siipien alle.

12X    PERSONAL  TRAINING

759€

Nyt on aika tehdä haaveistasi totta!
Sinulla on halu saada tavoitteesi täyttymään ja tarvitset vierellesi luotettavan valmentajan sparraamaan sinua aina maaliviivalle saakka. Matkan varrella ei tule tylsää, sillä ohjelmaa päivitetään johdonmukaisesti ja varmistetaan, että kompassi näyttää aina oikeaan suuntaan.

FANTASIA

Kerro ajatuksistasi

Etkö löytänyt tilanteeseesi sopivaa pakettia? Ole yhteydessä, niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi vastaava ohjelma!

LAHJAKORTTI

Tämä lahja ei jää pölyyntymään, tai mätänemään! Sen sijaan se voi antaa jotain jopa loppuelämän mittaista - ja mittaa sille loppuelämälle.

Lahjakortin voit antaa kauniisti kuoreen aseteltuna, tai kätevästi sähköisesti itse tulostettuna. Kerro millaisella paketilla haluat muistaa tärkeää henkilöä, niin järjestetään hänelle mukava ja käytännöllinen yllätys!

PIENRYHMÄVALMENNUS

Ryhmässä on voimaa! Teillä on yhteinen ajatus ja päämäärä hyvinvointinne saralla. Tiedätte, että kun alun kompastuskivet pyyhitään heti pois valmentajan avuin, taittuu muukin matka vetreämmin. Haluatte ehkä tarttua heti tositoimiin, tai kenties teitä kiinnostaa myös syväluotaavampi tietoisku yhteisen ajatuksenne aihealueesta. Silloin jokin näistä vaihtoehdoista on teitä varten!

Anchor 1
penryhmäval.

Tarpeesi mukaan!

Valitsemasi paketin sisältö räätälöidään tarpeeseesi paketin laajuus huomioiden. Palvelu sisältää ohjelman liikuntaa lisäämään esimerkiksi kuntosalilla, ulkona, tai vaikka kotonasi niin halutessasi. Ohjelmia voi olla useampikin ja niitä päivitetään tarpeen mukaan.

 

 Valmentajanasi voin tehdä sinulle ravinto-ohjelman, sekä antaa ravintoanalyysin ruokapäiväkirjan pohjalta.

Valmennuksessa otamme huomioon myös kokonaisvaltaisen elämänhallinnan, sekä unen ja palautumisen.

Palvelut: Text
bottom of page