Sirke%25252520Savolainen%2525252019_edited_edited_edited.jpg
 

1X    PERSONAL  TRAINING

65€

Olet jo kokenut liikkuja ja sinulla on hyvin ravitsemusasiat hallussa.
Tilanteesi kaipaa esimerkiksi pientä ohjelman viilausta, ajatusten vaihtoa, tai vaikka salilaitteiden läpikäyntiä.

3X    PERSONAL  TRAINING

195€

Terveyttäsi edistävät elämäntavat ovat sinulla jo hyvin mukana rytmissäsi.
Haluat esimerkiksi päivittää ohjelmaasi, tehdä liiketekniikkatsekkauksen, tai varmistaa, että ravintosi on riittävän monipuolista.

5X    PERSONAL  TRAINING

300€

Sinulla on tavoite, joka kaipaa pientä tuuppausta noustakseen liitoon.
Tarvitset esimerkiksi tavoitteellisen ohjelman, sekä varmistuksen siitä, että ruokavaliosi on tarkoituksen mukainen. Tai ehkä tasannevaihe on yllättänyt ja haluat päästä treenissäsi eteenpäin.

8X    PERSONAL  TRAINING

465€

Mieltäsi polttelee lähteä kunnolla tositoimiin!
Tahdot varmistaa, että kiitoratasi kohti tavoitettasi on vankalla pohjalla. Perusta rakennetaan nousujohteisella suunnitelmalla ja sen päivittämisen myötä saadaan varmasti tuulta siipien alle.

12X    PERSONAL  TRAINING

650€

Nyt on aika tehdä haaveistasi totta!
Sinulla on halu saada tavoitteesi täyttymään ja tarvitset vierellesi luotettavan valmentajan sparraamaan sinua aina maaliviivalle saakka. Matkan varrella ei tule tylsää, sillä ohjelmaa päivitetään johdonmukaisesti ja varmistetaan, että kompassi näyttää aina oikeaan suuntaan.

FANTASIA

Kerro ajatuksistasi

Etkö löytänyt tilanteeseesi sopivaa pakettia? Ole yhteydessä, niin suunnitellaan sinun tarpeitasi vastaava ohjelma!

LAHJAKORTTI

Tämä lahja ei jää pölyyntymään, tai mätänemään! Sen sijaan se voi antaa jotain jopa loppuelämän mittaista - ja mittaa sille loppuelämälle.

Lahjakortin voit antaa kauniisti kuoreen aseteltuna, tai kätevästi sähköisesti itse tulostettuna. Kerro millaisella paketilla haluat muistaa tärkeää henkilöä, niin järjestetään hänelle mukava ja käytännöllinen yllätys!

Tarpeesi mukaan!

Valitsemasi paketin sisältö räätälöidään tarpeeseesi paketin laajuus huomioiden. Palvelu sisältää ohjelman liikuntaa lisäämään esimerkiksi kuntosalilla, ulkona, tai vaikka kotonasi niin halutessasi. Ohjelmia voi olla useampikin ja niitä päivitetään tarpeen mukaan.


 Valmentajanasi voin tehdä sinulle ravinto-ohjelman, sekä antaa ravintoanalyysin ruokapäiväkirjan pohjalta.

Valmennuksessa otamme huomioon myös kokonaisvaltaisen elämänhallinnan, sekä unen ja palautumisen.

 
m2.jpg

RAVINTOREMPPA-
NETTIVALMENNUS

109€  / 4vk

Nyt jos koskaan on hyvä aika tarkistaa mitä ruokaa keittiön kaapeista löytyy. Selvitetään yhdessä tukevatko ne terveyttäsi, hyvinvointiasi, vastustuskykyäsi ja vireystilaasi.

Valmennuksessa analysoin ruokapäiväkirjasi ja laadin sinulle henkilökohtaisen ravinto-ohjelman valtakunnallisten ravitsemussuositusten pohjalta, kuitenkin ruokarajoitteesi huomioiden.


Kuljen kanssasi kohti tavoitetta ja lupaan karistaa ne ennakkoluulot, sekä väärät uskomukset, mitä ravintoremonttiin usein liittyy.


Lähetä lyhyt yhteenveto tilanteestasi sähköpostiini sisu.motivation@gmail.com


Luen henkilökohtaisen tilanteesi ja olen sinuun yhteydessä maksuttoman konsultaatioajan, sekä lisämateriaalien tiimoilta.