top of page
Palvelut: Services
PIENRYHMÄVALMENNUS 2 - 4 HENKILÖLLE

Pienryhmävalmennus sopii mainiosti kahdesta neljään osallistujalle. Hinta on aina sama ja se jaetaan ryhmäläisten kesken.

3X    VALMENNUS

340€

Haluatte saada varmuuden ajatuksellenne, tai sähäkän alun tekemisellenne. Teillä on jo suuntaviivat valmiina ja ymmärrys kokonaisuudesta. Valmentajan mukanaan tuoma lisäpotku vauhdittaa matkanne kohti tavoitettanne.

5X    VALMENNUS

520€

Haluatte syventyä aiheeseen hieman paremmin taataksenne helpon pääsyn kohti tavoitettanne. Kun kaikki tieto aiheesta on hyppysissänne, ei tarvitse enää jahkailla ja matkan eteneminen hoituu päämäärätietoisesti ja yhtä köyttä vetäen.

8X    VALMENNUS

810€

Kerrasta hommat haltuun! Haluatte laajasti tietoa terveyden eri osa-alueista. Valmennuksen myötä ymmärrätte kokonaisuuden ja opitte itsestännekin uutta  erilaisten, teille valikoitujen tehtävien parissa.

Tarpeidenne mukaan!

Valitsemanne paketin sisältö räätälöidään tarpeisiinne paketin laajuus huomioiden. Palvelu voi sisältää ohjelman liikuntaa lisäämään esimerkiksi kuntosalilla, ulkona, tai vaikka kotonasi niin halutessasi. Ohjelmia voi olla useampikin ja niitä päivitetään tarpeen mukaan.

 

 Valmentajananne voin antaa teille ravintoneuvontaa ja yhdessä voimme kehittää uusia ja innovatiivisia keinoja tehdä elämästä maistuvalla tavalla hieman terveyttä edistävämpää.

Valmennuksessa otamme huomioon myös kokonaisvaltaisen elämänhallinnan, sekä unen ja palautumisen. Luentoja ja tietoiskuja, sekä oivalluksia lisääviä tehtäviä suunnittelemme valmennukseen mieltymystenne mukaan.

bottom of page