• Facebook
  • Instagram

KESÄJUMPAT 2022

Kesän ulkojumpat ovat kaikille avoimia, rennon fiiliksen ja hyvän olon hetkiä. Tule yksin, tai yhdessä, tunniksi, tai pariksi nauttimaan Suomen suvesta upeaan, rauhaisaan miljööseen puiden katveeseen ja vesistön äärelle.

Yhden tunnin osallistumismaksu on 7€. Voit myös ostaa viiden kerran sarjakortin, jolloin yhden tunnin hinta on 6€.

Sarjakortti käy kaikille Sisun järjestämille tunneille.

Meille varattu paikka sijaitsee osoitteessa Valkeakoskentie 19, Lempäälä.

Kulje kampuksen parkkialue aivan päätyyn asti ja olet perillä.

Lue tarkemmat tuntikuvaukset alta.

Kiertoharjoittelu

Lempeä pilates

Lavis- lavatanssijumppa

Ulkojumpat2022.jpg
Kesä2022Kiertoharjoittelu.jpg

KIERTOHARJOITTELU

Suositellaan ennakkoilmoittautumista. Paikkoja on rajallinen määrä. Voit ilmoittautua sähköpostitse, tai puhelimen viestimillä kertomalla ajankohdan, sekä oman nimesi.

Mikäli ilmoittaudut saman päivän aikana, kuin treeni pidetään, niin tee ilmoittautuminen puhelimitse, jotta viesti tavoittaa ohjaajan ajoissa.

Maksun voi suorittaa tilisiirtona (FI03 3939 0050 5025 41) , mobilepay- sovelluksella (0458783178), tai käteisellä.

Varaudu kiertoharjoitteluun liikkumiseen sopivilla kengillä, sekä ota matkaan oma juomapullo. Halutessasi voit ottaa oman jumppa-alustan mukaan.

 

LEMPEÄ PILATES

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Varaudu lempeä pilates- tunnille liikettä myötäilevillä vaatteilla, sekä alustalla, sillä liikkeitä tehdään paljon maan tasossa. Myös oma juomapullo voi olla tarpeen.

Maksun voi suorittaa tilisiirtona (FI03 3939 0050 5025 41) , mobilepay- sovelluksella (0458783178), tai käteisellä.

 

LAVIS - lavatanssijumppa

"Lavistelut" jatkuvat Sisun vietävänä kesällä Tampereen Sarankulmassa, Kissat-hallin urheilukeskuksella osoitteessa Kaskimäenkatu 4, Tampere.

Ilmoittaudu mukaan 14.5. mennessä sähköpostitse: urheilukeskus@urheilukeskus.com

Lisää tietoa urheilukeskuksesta löydät heidän nettisivuiltaan www.urheilukeskus.com . Napauttamalla linkkiä sivut avautuvat uuteen ikkunaan.

LAVIS- kurssi on Kissat-hallin urheilukeskuksen järjestämä.

 

LAHJAKORTTI

Tämä lahja ei jää pölyyntymään, eikä mätäne. Sen sijaan se voi antaa jotain jopa loppuelämän mittaista - ja mittaa sille loppuelämälle.

Personal Trainerin ohjaus sopii niin peruskuntoilijalle, tavoitteellisesti liikkuvalle, kuin terveellisiä elämäntapoja aloittelevalle, sekä jokaiselle siltä väliltä.

Kerro millaisella valmennuspaketilla haluat hänet yllättää, niin järjestetään mukava ja käytännöllinen lahja annettavaksi!

Lahjakortit saatavillakeno Sisu motivation.jpg
Spiced Skewers

RAVINTOREMPPA-
NETTIVALMENNUS

209€  / 4vk

Nyt jos koskaan on hyvä aika tarkistaa mitä ruokaa keittiön kaapeista löytyy. Selvitetään yhdessä tukevatko ne terveyttäsi, hyvinvointiasi, vastustuskykyäsi ja vireystilaasi.

Valmennuksessa analysoin ruokapäiväkirjasi ja laadin sinulle henkilökohtaisen ravinto-ohjelman valtakunnallisten ravitsemussuositusten pohjalta, kuitenkin ruokarajoitteesi huomioiden.

 

Kuljen kanssasi kohti tavoitetta ja lupaan karistaa ne ennakkoluulot, sekä väärät uskomukset, mitä ravintoremonttiin usein liittyy.

 

Lähetä lyhyt yhteenveto tilanteestasi sähköpostiini sisu.motivation@gmail.com

 

Luen henkilökohtaisen tilanteesi ja olen sinuun yhteydessä maksuttoman konsultaatioajan, sekä lisämateriaalien tiimoilta.