top of page
Ajankohtaista: Welcome
  • Facebook
  • Instagram

LAHJAKORTTI

Tämä lahja ei jää pölyyntymään, eikä mätäne. Sen sijaan se voi antaa jotain jopa loppuelämän mittaista - ja mittaa sille loppuelämälle.

Personal Trainerin ohjaus sopii niin peruskuntoilijalle, tavoitteellisesti liikkuvalle, kuin terveellisiä elämäntapoja aloittelevalle, sekä jokaiselle siltä väliltä.

Kerro millaisella valmennuspaketilla haluat hänet yllättää, niin järjestetään mukava ja käytännöllinen lahja annettavaksi!

Lahjakortit saatavillakeno Sisu motivation.jpg
Spiced Skewers

RAVINTOREMPPA-
NETTIVALMENNUS

209€  / 4vk

Nyt jos koskaan on hyvä aika tarkistaa mitä ruokaa keittiön kaapeista löytyy. Selvitetään yhdessä tukevatko ne terveyttäsi, hyvinvointiasi, vastustuskykyäsi ja vireystilaasi.

Valmennuksessa analysoin ruokapäiväkirjasi ja laadin sinulle henkilökohtaisen ravinto-ohjelman valtakunnallisten ravitsemussuositusten pohjalta, kuitenkin ruokarajoitteesi huomioiden.

 

Kuljen kanssasi kohti tavoitetta ja lupaan karistaa ne ennakkoluulot, sekä väärät uskomukset, mitä ravintoremonttiin usein liittyy.

 

Lähetä lyhyt yhteenveto tilanteestasi sähköpostiini sisu.motivation@gmail.com

 

Luen henkilökohtaisen tilanteesi ja olen sinuun yhteydessä maksuttoman konsultaatioajan, sekä lisämateriaalien tiimoilta.

bottom of page