top of page
Ohjaus- ja luentopalvelut

Tarvitsetko ryhmälle vetäjää, TyHy- päivän ohjelmaa, tai vaikka yhteisön taukojumpan pitäjää? Kerro vain tarpeesi, niin kehitellään yhdessä!

Ryhmäohjauksia kymmenen vuoden kokemuksella

Aloitin ryhmäliikunnan ohjauksen vuonna 2012. Matkan varrella on karttunut paljon tietoa ja taitoa eri liikuntamuodoista, välineistä, sekä ihmiskehon toiminnasta ja terveydestä. Asiakaskuntaani on kuulunut liikuntarajoitteisista aktiiviliikkujiin, sekä junnuja, sennuja ja kaikkea siltä väliltä.

 

  • Fyysisessä ohjauksessani saa halutessaan hien ja ilon pintaan! Esimerkiksi hauska kehonpainoharjoittelu, tai välineitä hyödyntävä tempaus? Voisimmehan laittaa jalalla koreaksi tanssahdellen. Miksipä ei vedessä liikkuen ja läiskytellen, taikka KIN BALL.ia pelaillen.

 

  • Tai rauhallisen ja rennon olon, ihan oman ajan arjen pyörityksen keskelle? Liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit ovat omiaan hyvän mielen boostereita.

 

  • Vai olisiko rauhallinen, mutta tehokas ja avaava ohjelma teitä varten? Kenties pilates, tai kepillä tehtävä ohjelma?

Kiinnostaisiko kuulla jostain hyvinvoinnin osa-alueesta, esimerkiksi liikkumisesta, ravinnosta, tai unesta, sekä palautumisesta ja tehdä siihen liittyviä, havainnollistavia tehtäviä?

Kerro ajatuksistasi, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva ohjelma.

bottom of page