top of page
SNY04042-1.jpg

Sirke ”Sisu” Savolainen, 1991- vuosikertaa, hyvällä tavalla sekoitettuna - mutta ei ravistettuna. Juureni ulottuvat rempseään ja ahkeraan Etelä-Karjalaan. Haaveet, sekä elämän ilo puhalsivat tuulta siipiini ja johdattivat minut lopulta Pirkanmaalle, jonne asettauduin kodiksi vuonna 2015.

Aikoinaan olen joutunut suoriutumaan Indiana Jones- elokuvan kaltaisen ansaluolan läpi, siltä se silloin tuntui. Toisessa kädessäni oli yliopistollisen sairaalan lähettämä kutsu lisätutkimuksiin reumapoliklinikalle, kun taas toisessa kädessä paperi, joka avaisi ovet unelmalleni. Vain toinen näistä asioista oli sellainen, josta olisi voinut luopua, mutta se ei olisi ollut se mistä olisi halunnut luopua.

Tuolloin päätin olla sisukas ja etsiä keinon, millä saan tasapainoon aktiivisen elämäntyylini, sen liikunnan ilon ja lopun elämääni jatkuvat kivut. Muuta konstia ei ollut kuin löytää terveelliset elämäntavat, sekä opiskella lisää ihmiskehon fysiikasta ja mielen hallinnasta.

 

Matka on ollut hyvin huikea ja opettavainen. Ennen kaikkea saan olla kiitollinen siitä kuinka kokemani on laajentanut näkemystäni liikunnan, ravinnon, sekä elämänhallinnan saralla.

Enemmän tietoa Sisusta: About Me
bottom of page